Services

van inventarisatie tot plaatsing

Professioneel advies als beginpunt 

Wilt u uw dak of zoldervloer isoleren? Wij komen vrijblijvend ter plaatse voor een gratis prijsofferte.

Een vertegenwoordiger van plaatsisolatie.be voert een grondige opmeting en analyse uit. Op basis daarvan krijgt u isolatieadvies op maat samen met een gedetailleerde prijsofferte die ter plaatse wordt opgemaakt. Zo weet u meteen waar u aan toe bent.

Een uitgewerkt Isolatiedossier

Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan stellen we met de grootste zorg uw dossier samen. We bespreken de mogelijke uitvoeringsdatum en we kijken er ook op toe dat onze voorgestelde oplossing beantwoordt aan de nieuwe regelgevingen - subsidievoorwaarden.


Uitvoering tot in detail

Plaatsing van isolatie is secuur werk waarbij zelfs het kleinste detail belangrijk is. Daarom worden de werken uitgevoerd door onze eigen deskundige vakmensen.


Goede dienstverlening betekent niet alleen een kwalitatief hoogstaande uitvoering, maar eveneens een grondige ‘check’ achteraf. Op het einde van de uitgevoerde werken gaan de plaatsers met u rond voor een controle van hun uitgevoerde werken. Voor u als klant is dit het perfecte moment om uw eventuele vragen en opmerkingen te laten horen.


Zeer tevreden over het gebruikte materiaal, het geleverde werk en de opkuis, de stiptheid en de enthousiaste vriendelijkheid van de medewerkers.

P. Evrard Vosselaar