Contact

Englebert - Adanglaan 93

3970 Leopoldsburg

Sint-Lambertusstraat 68

3940 Hechtel - Eksel

TEL: 011/34.12.71

TEL: 011/60.60.42

TEL: 0800/11.5.11

info@plaatsisolatie.be

info@jansegers.be

CONTACTEER ONS VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE


We raden u aan om onderstaand privacybeleid zorgvuldig te lezen omdat ze betrekking heeft op uw rechten en wettelijke verplichtingen. Bij het versturen van dit contactformulier gaat u akkoord met dit privacybeleid.

 
 
 
 

Privacybeleid

plaatisolatie kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van , en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Jansegers bvba verstrekt. Jansegers bvba  kan de volgende persoonsgegevens verwerken: Uw voor- en achternaam – Uw adresgegevens – Uw telefoonnummer – Uw e-mailadres – Uw IP-adres

WAAROM PLAATSISOLATIE GEGEVENS NODIG HEEFT

plaatsisolatie verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. Daarnaast kan uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit juridische dienstverlening.

HOE LANG PLAATSISOLATIE GEGEVENS BEWAART

plaatsisolatie bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

DELEN MET ANDEREN

plaatsisolatie verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

LINKS NAAR ANDERE WEBSITES

Verschillende pagina’s van onze websites kunnen links bevatten naar andere websites. Deze richtlijnen over gegevensbescherming gelden enkel voor onze websites. Wij raden u aan de bepalingen over gegevensbescherming op de andere sites te bekijken. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar u via links op deze Website wordt doorverwezen noch worden wij geacht akkoord te gaan met de inhoud die via deze links ter beschikking worden gesteld.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van plaatsisolatie worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Plaatsisolatie gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

Plaatsisolatie maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. plaatsisolatie heeft hier geen invloed op. plaatsisolatie heeft Google geen toestemming gegeven om via verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@jansegers.be of +3211/34.12.71. PLaatsisolatie zal zo snel mogelijk op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN

plaatsisolatie neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van plaatsisolatie maakt gebruik van een betrouwbaar Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met plaatsisolatie op via info@jansegers.be www.plaatsisolatie.be is een website van Jansegers bvba.